MENU

logoLavande

REVOLUTIONAIRE MICRONEEDLING

In 1989 richtte Dr. Gabriel Serrano, samen met een team van dermatologen, Sesderma Laboratories op en is ondertussen één van het best-gekende internationale laboratia voor dermatologische producten, aanwezig in meer dan 60 landen.
Mediderma, het medische departement van het bedrijf, staat wereldwijd gekend om zijn onderzoek en ontwikkeling voor kwalitatieve huidverzorgingsproducten, nieuwe behandelingen en protocols die een antwoord bieden op elk huidprobleem. Mediderma was dan ook één van de eerste bedrijven in de wereld om een complete lijn van chemische peels uit te brengen op de medische markt.

NANOPORE STYLUS BY DR. SERRANO

Met de Nanopore Stylus introduceert Mediderma de laatste nieuwe ontwikkeling in de huidtherapie op de internationale medische markt. Nanopore Stylus is een non-invasief, electrisch, cutanisch, microneedling apparaat dat een antwoord biedt op verschillende huidproblemen: rimpels, striemen, hipo- & hyperpigmentatie, atrofische littekens, alopecia. En kan ook ingezet worden op elk deel van het lichaam, zelfs de meest gevoelige zones zoals ogen, lip en nek. Nanopore Stylus biedt een oplossing voor alle problemen die traditioneel met manuele rollers worden geassocieerd. (pijn, traag herstel, infecties, allergieën,..). Het apparaat omvat een digitale controle eenheid, een ergonomisch handstuk vervaardigd uit Aluminium en steriele Titanium naaldmodules (voor éénmalig gebruik).

COLLAGEEN INDUCTIE THERAPIE MET MESO CIT EN MICRONEEDLING

Mediderma ontwikkelde de Meso-Cit lijn, die een perfecte aanvulling is op de Nanopore behandelingen. De verschillende serums worden gemengd tot een ideale cocktail met growth factors om een optimaal resultaat te bereiken voor elk huidprobleem. Door micro-stimulatie van de Nanopore Stylus wordt de transdermale infusie van de nanotechnologische Meso-Cit serums verhoogd op epidermaal en dermaal niveau. Meso Cit Serums herstellen de dermale matrix. Ze zijn samengesteld uit verschillende Growth Factors (volgens huidprobleem), en verrijkt met een krachtige combinatie van hydraterende en actieve ingrediënten. Doordat ze ingekapseld zijn in stabiele nanosomen, kunnen ze makkelijk doordringen tot in de diepere huidlagen, waardoor hun efficiëntie verzekerd wordt.

Prijs

€149 ( lichttherapie inbegrepen)