MENU

logoLavande

Maison de CharmeLavande, een garantie voor kwaliteit, innovatie en ervaring

U kan bij ons terecht voor verbluffende resultaten met anti-aging in 3 dimensies. Wij bieden u huidverjonging en huidverbetering aan van opperhuid tot en met spierweefsel waardoor uw huid een natuurlijke facelift krijgt !
Dit met de meest spectaculaire techniek ontwikkeld en gebruikt door plastische chirurgen.

Wij kijken uit naar uw komst!

Mila d'Opiz is een familiebedrijf dat staat voor Zwitserse natuurcosmetica op topniveau. Zo scannen ze de markt voortdurend op vlak van de laatste nieuwe ontwikkelingen en ingrediënten, waardoor zij erin slagen voorloper ipv. volger te zijn. Ze waren de eerste om een crème met appelstamcellen te creëren, een ingrediënt dat je in de markt vaak terugvindt in cosmetica. Het Mila d'Opiz aanbod bestaat uit gelaatsverzorging voor elke persoon met eender welk huidtype of huidprobleem. Speciale vochtcomplexen, vitamine complexen, anti-aging ingrediënten zoals peptides, phytohormonen, stamcellen, ... Mila d'Opiz biedt voor elk wat wils op vlak van texturen, geuren en kleuren! Het merk levert een totaalaanbod met een bodylijn, zonnecosmetica en heren verzorging.


De unieke combinatie van geanvanceerde wetenschap en krachtige botanische ingrediënten om zelfs de meest uitdagende huidproblemen op een doeltreffende en zo natuurlijk mogelijke manier aan te pakken en te corrigeren.
Christina wordt in meer dan 60 landen wereldwijd verdeeld en volgt daarbij wereldwijd de kwaliteitseisen en de veiligheidsprocedures om ervoor te zorgen dat elk product voldoet aan de strikte GMP en ISO standaarden.