MENU

logoLavande

CONTRAGE: Geef uw huid een natuurlijk face-lift

Met het verstrijken van de jaren en door de zwaartekracht, gaat de huid verslappen met als resultaat: plooien in de bovenste en/of onderste oogleden, die de blik verzwaren en vermoeid maken, verlies aan tonus van de huid in het aangezicht, het vervagen van de gezichtscontouren, vorming van hangwangen en het accentueren van de plooi tussen mond en neus en rond de mond. Om verslapping van de huid te bestrijden, bestaat er nu een alternatieve methode.

Wat is Contrâge?

Het alternatief voor een face-lift. De radio frequentie energie die omwille van de voorafgaande ultrasone microdermabrasie, dieper in de huid doordringt, verspreidt zich in de diepere lagen van de dermis, daar waar het collageen zich bevindt. De energie wordt omgezet in warmte, de thermage, wat resulteert in de regeneratie en samentrekking van het collageen, zonder het te beschadigen. Het samentrekken van de collageen vezels resulteert in het samentrekken van de huid (lifting effect) Gedurende de daaropvolgende maanden is er een verhoogde productie van nieuw collageen, ter hoogte van de dermis, wat het resultaat nog beter maakt op lange termijn.

Wat zijn de resultaten?

Het aanspannen van de huid ter hoogte van de wenkbrauwen en de oogleden, creëert een open en frisse blik. Onderaan het gezicht worden de plooien verzacht tussen neus en mond en in de mondhoeken, de gezichtscontouren verscherpt en hangwangen en dubbele kin verminderen. De Contrâge techniek wordt eveneens gebruikt om de huid van de hals aan te spannen, werkt ook verstevigend op lichaam.

Prijs

€149 ( met lichttherapie inbegrepen)

VOOR

VOOR

VOOR

NA

NA

NA

VOOR

NA

VOOR

NA

VOOR

NA